Höstlovet

| Postat i: Allmänt
Hej är allt bra med er? 
Jag sitter just i detta nu lite halvdöd på skolbussen från Trosa. Yes nu är de måndag igen men känns helt okej efter en veckas lov trots de faktum att de kunde ha fått varit lite längre !
Men tror de blir en lugn vecka i alla fall så de lär nog gå fort tills de snart är helg igen ! 
Tänkte skriva lite om vad jag har hittat på i veckan faktiskt då jag har varit lite inaktiverad från bloggen.. 


Har tyvärr bara mobil bilder och visa då de var lättas till hands.
Måndagen blev att åka till pojkvännen och vara där ett tag vilket va jättemysigt vi gjorde väl inget speciellt då men hade de bra trots de. På onsdagen åkte jag hem och körde en tripp till biostaden med mine la' familj, vi såg på Dracula untold ! Och måste påpeka att den var väldigt bra faktiskt bättre än förväntat!
På torsdagsmorgon fick jag gå upp rätt så skapligt för att hinna med Nyköpings bussen till  Emilia så hjälpte mig att fixa mina naglar som blev jättefina ! Sen åkte jag och möte upp Evelina. Blev en tjej middag på long innan vi fixade i ordning oss va nämligen på gymnasium halloween fest var riktigt kul såklart gjorde alla bra människor de till en rolig kväll! 

På lördagen åkte jag och Martin in till Stockholm och körde en weekend tripp där! Hade de hur jävla bra som helst vi var på bio och såg Annabelle som är som en "uppföljare" till the conjuring, och jag älskar ju skräckisar och blev inte besviken på resultatet av den ! 
Och igår/söndagen gick vi runt i gamla stan och gick längs Drottninggatan där jag hitta en bra outfit till en försenad halloween fest tills nu i helgen ! Vi gick även på Fotografiska museet de va både trevligt och förvirrade haha. Sen blev de Trosabussen hem till Martin med ett leende på läpparna efter en riktigt bra helg !